Hirdetés

Buktak a Facebook-trollok



|

Nem ment meg a hamis profil a felelősségre vonástól.

Hirdetés

A csúfolódás nem szép dolog már óvodában sem, felnőttekhez pedig különösen nem méltó. Különösen igaz ez, ha a zaklatás szintjéig fajul a dolog, ráadásul az online nyilvánosság színe előtt zajlik, ami az áldozatot nem csak virtuálisan fosztja meg méltóságától. Szerencsére van már precedens arra, hogy az ilyesfajta viselkedés nem kifizetődő.

 

 

Zenei ízlése miatt vettek Facebook-össztűz alá egy 45 éves hölgyet Nagy Britanniában. A tömeges sértegetésnek, „cikizésnek” kitett áldozat végül a bírósághoz fordult, a Facebook pedig kiadta a trollok adatait. További részletek olvashatók a Computerworld.hu cikkében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.