Hirdetés

[Frissítve] Címzettet téveszt a Google Talk



|

Néhány órával ezelőtt kezdődött a rendkívül kellemetlen üzemzavar.

Hirdetés

A The Verge friss beszámolója alapján homokszem került a Google tipikusan olajozottan működő gépezetébe, csütörtök délelőtt egyre több felhasználó kezdett üzemzavarról panaszkodni. A probléma rendkívül súlyos és kínos, ugyanis egyesek szerint a Talk csevegőszolgáltatás a címzetten kívül másnak is kézbesíti a kommunikációt, egyesek teljesen ismeretlen személyektől kaptak üzeneteket.

Hirdetés


A jelek szerint a probléma főként azon felhasználókat érinti, akik valamilyen okból a mai napig nem álltak a Talk utódjára, talán a kettő teljesen eltérő rendszer közt tévedhetnek el valahol az üzenetek. „Az egyik személlyel beszélve a másik is megkapja az üzeneteket, mikor pedig magyarázom utóbbinak a helyzetet, akkor azt egy negyedik is látja” – írja Philip Loh a Twitteren.


Hírünk elkészültéig a Google csupán annyi tájékoztatást nyújtott a témában, hogy már folyamatban van a probléma vizsgálata, addig is javasolt mellőzni a csevegő használatát.


Frissítés (16:10): a Google tájékoztatása szerint visszaállt a rend, elméletileg többet nem fordulhat elő ilyesmi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.