Hirdetés

Csak digitálisan képes fennmaradni a Penthouse



|

50 évnyi nyomtatott megjelenés után csak digitálisan folytatja a magazin.

Hirdetés

Azután, hogy több mint egy fél évszázadig az újságosoktól lehetett beszerezni a Penthouse magazint, most végleg megszűnik a nyomtatott kiadás. 

Hirdetés

A magazin csak digitális formátumban folytatja, a FriendFinder Networks (anyacég) szerint ugyanis csak így lehet versenyképes a jövőben. 

A digitális verziót úgy formálták újra, hogy az emberek mai tartalomfogyasztási szokásainak feleljen meg, és minden benne legyen, amit az olvasók ismernek és szeretnek a kiadvánnyal kapcsolatban. 

Nem a Penthouse az egyetlen, amely a kategóriában bajban van: a Playboy márciustól nem jelentet meg teljesen pucér képeket, de novemberben az FHM és a Zoo is úgy döntött, lehúzza a rolót. 

A Penthouse New Yorkban működő irodája is bezár a változás kapcsán, és a FriendFinder irodájába költözik, Los Angelesbe. A cég még 2013-ban kért csődvédelmet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.