Hirdetés

Egész este a YouTube-bal



|

Nemsokára sorozatokat és egész estés filmeket is nézhetünk a YouTube-on.

Hirdetés

A YouTube bővítésének hála drasztikusan, 100 megabyte-ról, 1 gigabyte-ra nőtt a feltölthető videók maximális mérete. Ennek köszönhetően, habár még csak próbaverzióban (sőt, magyar felhasználók szárára egyelőre még így sem), de már több sorozat-epizód teljes hosszában tekinthető meg a híres videómegosztó portálon. Első ízben az eredeti Star Trek, a MacGyver, és a Beverly Hills 90210 öt-öt része érhető el, de ez a lista feltehetőleg gyorsan fog bővülni, amint a szolgáltatás élesben is elindul.

theater.jpg


Néhány tévétársaság hivatalos oldala már most teljes hosszúságú epizódokat kínál nézőinek, köztük az ABC, a CBS, vagy a Fox, amiben azonban újat mutathat a YouTube konkurenseihez képest, az az, hogy remélhetőleg nem lesz konkrét dátumhoz, vagy időponthoz kötve, mikor is nézhetjük meg az egyes részeket. Várjuk szeretettel...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.