Hirdetés

Egy szelfi miatt körözi a rendőrség



|

A spanyol rendőrség „veszélyes viselkedés” miatt keres egy, a pamplonai bikafuttatáson fotózkodó ismeretlent.

Hirdetés

A lenti képen látható férfi szerencsésen túlélte ugyan a híres pamplonai bikafuttatást, de most a gulya helyett a rendőrök vannak a nyomában, mert okostelefonjával lefotózta magát, miközben a felhergelt szarvasmarhák elől menekült.

3500 eurójába kerülhet a virtuskodás

A The Guardian beszámolója szerint a spanyol rendőrség egy, idén elfogadott városi rendeletre hivatkozva adott ki körözést ellene, ami tiltja, hogy a résztvevők „veszélyes viselkedést” tanúsítsanak a fesztiválon. Márpedig hősünk néhány pillanatra lelassított, hogy elkészíthesse az inkriminált szelfit – amivel ráadásul egy másik szabályt is áthágott: felhatalmazás hiányában ugyanis felvételeket sem készíthetett volna.

Hirdetés

Az ismeretlen „elkövetőnek” komoly, 3500 eurós bírságot kell majd fizetnie. Már ha megfogják, mert – ahogy az a bikafuttatáson is bebizonyosodott – komoly tehetsége van a meneküléshez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.