Hirdetés

Egymást kukkolhatták a Marks and Spencer vásárlói



|

Egy hiba miatt egymás fiókadatait láthatták a vásárlók.

Hirdetés

A Marks and Spencer weboldalán komoly baki adódott, aminek következtében a vásárlók a saját fiókjaikban a többi ember személyes adatait nézegethették. Kedden le is kellett állítani az oldalt, hogy orvosolják a jelenséget. 

Hirdetés

A kereskedő szerint belső hiba történt, és nem külső hackertámadásról volt szó. Az ügyfelek szerencséjére a bankkártya-adatok nem voltak a hirtelen nyilvánossá vált információk között. 

Ennek ellenére sok személyes adatot bárki megnézhetett, így neveket, születési dátumokat, kontaktokat, korábbi rendeléseket. Volt, aki a hűségkártyája regisztrálásakor egy teljesen idegen nő pontjait és adatait kapta meg. 

A beszámolók szerint a felhasználók idegesek voltak és aggódtak a történtek miatt, volt, aki pedig felhívta az általa látott embereket, hogy figyelmeztesse őket a történtekről. 

Azt sajnos nem tudni, hogy a belső probléma miatt hány ember adatai kerültek nyilvánosságra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.