Hirdetés

Egyre népszerűbb a DuckDuckGo



|

74 százalékot emelkedett idén a DuckDuckGo népszerűsége, ami nem követ kereséskor.

Hirdetés

A DuckDuckGo egy olyan kereső, ami kifejezetten a magánéletünkre koncentrál, vagyis egyszerűbben mondva nem követ minket. Talán emiatt, de gyorsan nő a népszerűsége. 

Hirdetés

December 15-ig 3,25 milliárd keresési kérelem érkezett a szolgáltatáshoz. Ez 74 százalékos emelkedést jelent tavalyhoz képest, december 14. pedig az első nap volt, amikor több mint 12 millió közvetlen kérést kaptak. 

Persze a Google méreteihez képest a DuckDuckGo még mindig észrevehetetlen: míg a Google több mint 100 milliárd havi lekérést kap, a DuckDuckGo csak 325 milliót. 

A DuckDuckGo népszerűsége mögött értelemszerűen az áll, hogy egyre többen gondolják úgy, a keresőmotoroknak nem kellene információkat megtartani a tevékenységükről. 

A DuckDuckGo szerint a legnagyobb problémájuk jelenleg az, hogy az emberek többsége még nem hallott róluk. Ezen nagyon szeretnének változtatni, és betörni a köztudatba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.