Hirdetés

Elindult a Radeon.com



|

A frissítések és a szoftverek is letölthetőek az AMD új weboldaláról.

Hirdetés

Az AMD az utóbbi hetekben arra igyekezett koncentrálni, hogy Radeon RX 480 bemutatójával nagyobb tömegeknek kedvezzen, és segítsen több embernek belépni a virtuális valóság világába. 

Hirdetés

A cég most elindította a Radeon.com weboldalát, ami egy központi forrás a termékinformációkkal kapcsolatban, továbbá elérhetőek ezen keresztül a frissítések és a szoftverek is. 

Az oldalon különböző cikkek is olvashatóak az AMD gamereknek szóló hardvereiről. Ez az AMD második ilyen honlapja, a game.amd.com után. 

Az oldal egyébként hasonló dizájnvonalat követ, mint az új Radeon Settings app, ami a Radeon Software Crimson Editionnel érkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.