Hirdetés

Elindult a YouTube tartalomszűrője



|

Elindult a YouTube védett tartalmakat kiszűrő szolgáltatása.

Hirdetés

Hosszú hónapokig tartó ígérgetés után végre(?) elindult a YouTube jogvédett tartalmakat szűrő rendszere. Ez a korábbiaknál jóval egyszerűbbé teszi a jogtulajdonosok által sérelmezett videók kiszűrését a rengeteg film közül. Ez természetesen nem teljesen automatikusan történik, mivel a használt technológia megkívánja, hogy a jogtulajdonosok eljuttassák a védeni szándékozott filmet a YouTube-hoz. Ott az eljárás valamilyen úton-módon megtalálja azon film illegálisan feltöltött változatait. A filmstúdióknak most több évtizednyi videót kell(ene) eljuttatniuk a YouTube számára, ha azt szeretnék, hogy nem kívánt filmek ne jelenjenek meg a népszerű videó-megosztó oldalon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.