Hirdetés

Ellepik a 360 fokos fotók a Facebookot



|

360 fokos képek is megoszthatóak a közösségi oldalon.

Hirdetés

Mostantól a Facebook már a 360 fokos fotókat is támogatja, vagyis egyre több ember tud kényelmesen létrehozni és megtekinteni olyan tartalmakat, amelyeket általában a virtuális valóságban találunk. 

Hirdetés

Mindezek miatt hamarosan mindenki hírfolyamában megjelennek a 360 fokos képek. Természetesen bárki tud sajátot feltölteni, ha az okostelefonjával panorámaképet készít. A Facebook ezután úgy formázza a fotót, hogy az 360 fokos nézetet nyújtson, ha a készüléket fordítjuk vagy döntjük, illetve asztali gépen az egérrel húzzuk a területet. 

A 360 fokos videókat tavaly ősszel kezdte támogatni a Facebook, de az átlagemberek számára külön felszerelés nélkül nehéz ilyeneket felvenni. 

A 360 fokos nyitás jól jelzi, hogy a Facebookot továbbra is nagyon érdekli a virtuális valóság. Ezek a tartalmak persze a virtuális valóságban néznek ki igazán jól, ezért a Facebook VR-headset használatára bátorítja a felhasználókat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.