Hirdetés

Érkezik a facebookos fotószinkronizáció



|

A mobilos képeink egy privát szekcióba kerülnek majd a közösségi fiókunkban.

Hirdetés

Három hónap tesztelés után minden felhasználó számára érkezik a facebookos fotószinkronizáció. A frissítés lehetővé teszi, hogy minden egyes mobillal készített képet szinkronizáljunk a mi Facebook-fiókunkkal. Szerencsére ez nem jelenti azt, hogy minden új fotó az Idővonalunkat zsúfolja tele. 

Az új szolgáltatás egy privát szekcióba tölti fel a képeinket, ezeknek a megosztására pedig ebből a külön részből lesz lehetőségünk. Az új funkció a bal oldali panelen keresendő, a Fényképek résznél. A Facebook összesen 2 gigabájt tárhelyet bocsát rendelkezésre a felhasználóknak a képek szinkronizálásához.

Természetesen arra, hogy mindenki használhassa a szolgáltatást, egy kicsit még várni kell, ugyanis 1 milliárd felhasználóhoz kell eljuttatni az újdonságot. Aki nem szeretné majd igénybe venni a frissítést, az le is tilthatja a fotóinak a szinkronizációját. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.