Hirdetés

Ezek az új facebookos emotikonok



|

Tudományosan kutatták, milyen hangulatjelekre van szükségünk.

Hirdetés

A Facebook hamarosan csatarendbe állítja a legújabb hangulatjeleit, amelyeknek az áttervezéséhez a Pixar egyik művészét kérték fel, illetve a UC Berkeley egyik kutatóját. Az emotikonok egyelőre a Finch csomagban lesznek elérhetőek, ez pedig a közösségi oldal androidos és iOS-re elérhető appjához használható. 

Az új, tudományos kutatás keretében megtervezett smileyk ezúttal is fokozatosan válnak elérhetővé, így senki ne lepődjön meg, ha egy darabig még a régről megszokottakat látja az egyes szolgáltatásokban. 

A megújult hangulatjeleket az különbözteti meg a szokásos daraboktól, hogy mindegyik nagy, animált, illetve nagyon kifejező. Az már első pillantásra is látszik, hogy jól átgondolt és megtervezett emotikonokkal van dolgunk. A készítők állítólag még Charles Darwin műveit is tanulmányozták a legjobb hatás érdekében. Elvégre a smileyk dolga az, hogy érzelmet vigyenek a szöveges üzenetekbe. 

Neked számít, hogyan vigyorog a sárga teniszlabda?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.