Hirdetés

Face-Invaders: lőjük le az ismerősöket Facebookon



|

Amennyire ötletes, annyira debil az Appek nevével fémjelzett iPad játék, amelyben a népszerű közösségi oldalon található ismerősök lesznek ellenségeink.

Hirdetés

 

A Face-Invaders címből persze azért leleményesebbek sejthetik, hogy nem komoly vérengzésről van szó, sokkal inkább az emlékezetes Space Invaders nevű videojáték interaktív újragondolásáról.

Ennek keretében az iPad alkalmazás engedélyt kér, hogy csatalakozzon Facebook profilunkhoz, ezek után pedig a jól ismert lövöldözős játék furcsa lényeit saját ismerőseink profilképével díszíti fel. 

A casual kategóriában meglehetősen kellemes kikapcsolódást jelent a Face-Invaders, de szociális frusztráció esetén akár feszültséglevezetésnek is tökéletes lehet. Kemény két dollárt kell letenni érte, ha esetleg kedvet kapott valaki a virtuális barát-ritkításhoz, az iTunes kínálatában megkereshető az Appek retro mókája.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.