Hirdetés

Facebook - egyre közelebb az egymilliárdhoz



|

Divat utálni, kritizálni, rettegni tőle, de a Facebook növekedése továbbra is azt mutatja, hogy a nagy többség jól elvan a közösségi oldalon. Az év közepére 955 millió felhasználót köszönthet Mark Zuckerberg cége.

Hirdetés

Április végén még azt ünnepelte a Facebook, hogy sikerült átlépni a 900 milliós határt, ekkor már több elemző azt jósolta, hogy még a nyáron meglesz az egymilliárd felhasználó (az iCrossing szerint ez augusztusra várható).

A legfrissebb adatok szerint a Facebook jelenleg 955 millió taggal bír, ebből 552 millió minden nap bejelentkezik (áprilisban ez a szám csak 526 millió volt). Egy év alatt 29 százalékkal nőtt a felhasználók száma, ami óriási eredmény, de az iCrossing jóslata még így sem jöhet be, az egymilliárdos álomhatár feltehetően csak ősszel lesz meg - bármilyen szomorú és depresszióba taszító felismerés is ez.

A Facebook életünk szerves része lett, akár tetszik, akár nem. Azt már tudjuk, hogy sokak számára jobb mint a szex, hogy világszerte imádják, hogy képes megmérgezni a párkapcsolatokat, és persze a Nagy Testvér egyéni akcióit sem szabad elfelejteni. Nektek mi a véleményetek: mi lesz a Facebook jövője? Tovább szárnyal, vagy pár év múlva temetni fogjuk

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.