Hirdetés

Facebook-pecsét geekeknek



|

A hideg is kiráz a "lájkolni" szótól, de a népszerűsége tagadhatatlan.

Hirdetés

Ha regisztráltál a Facebookra, biztosan ismerős számodra a parányi kis felfelé tartott hüvelykujj-ikon, amelynek megnyomásával az oldalon közzétett elemeket - képeket, híreket, hozzászólásokat - láthatod el tetszésed jelével, azaz, mai szóhasználattal élve, lájkolhatod azokat.

 

 


Ha pedig hardcore fan vagy, nem élhetsz e nélkül a ragyogó új termék nélkül. Legyen szó gyűlölt főnököd - akire azonban mindig mosolyognod kell - igen fontos riportjáról, egy barátodnak küldendő levélről, vagy az anyukádtól kapott képeslapról, amíg ezek papíralapúak, rányomhatod az igazi, hamisítatlan Lájk-jelet. Hogyan? Ezzel a bélyegzővel. Végy hozzá festékpárnát, és vérmérsékletnek megfelelően kék, fekete vagy akár vérvörös festéket, és hagyd rajta tetszésed nyomát mindenen. (Már csak egy Dislike feliratú, lefordított hüvelykujjú bélyegző kéne mellé...)


A Nation nevű dizájnercég honlapján található e-mailcímre kell írnod, ha vágysz egy ilyenre, árakról az oldalon nem esett szó.


Csak a főnök meg ne lássa!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.