Hirdetés

Facebook profiljuk buktatta le az ostoba bűnözőket



|

Nagyon nehéz szellemileg alulmúlni azt a rablót, aki egy internet kávézót rabol ki úgy, hogy előtte használta az egyik gépet. És még csak ki sem lépett a Facebook profiljából.

Hirdetés

A Facebook kapcsán írtunk humoros és tragikus bűnesetekről, de a listának sosincs vége, ha az emberi hülyeség a téma.

Colombia egyik eldugott kisvárosában, Calimában történt az utóbbi idők egyik legröhejesebb rablása, amelyet nem volt túl nehéz rendőri feladat megoldani. Két férfi tért be a helyi internet kávézóba, kivették az egyik gépet, pár percet szöszöltek előtte, majd a kasszához léptek - fizetés helyett a teljes bevételt követelték egy fegyvernek látszó tárggyal.

Miután távoztak, a boltvezető hívta a rendőrséget, a helyszínelés közben pedig kiderült, hogy az egyik rabló bejelentkezett a Facebookra, és ki sem lépett saját oldaláról, mielőtt a pénztárhoz lépett volna rabolni. Mivel készségesen lakcímét is meghagyta oldalán, így pár perc múlva el is kapták a megalapozottan idiótának is nevezhető gyanúsítottat. Arról nincs hír, hogy a társát hogyan sikerült kézrekeríteni, de az eddigiek alapján nem vagyunk biztosak abban, hogy megfilmesítik majd ezt az esetet.

Kíváncsian várjuk, kinek sikerül még ostobább bűnügyi esetet produkálnia, szépen lassan sorozat lehet majd ebből a PC World oldalán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.