Hirdetés

Facebook: videóreklámok a hírfolyamban



|

Új típusú hirdetések jelennek meg majd a Facebookban, egyelőre csak kevés országban.

Hirdetés

A Facebook új módját találta ki a pénzszerzésnek. Ausztráliában, Új-Zélandon, az Egyesült-Királyságban, és Kanadában úgynevezett „Premium Video Ads” reklámok fognak megjelenni a felhasználók hírfolyamában.

Hirdetés

Ezekre a hirdetésekre nagy igény mutatkozik – mondta el Will Easton, a Facebook ausztrál menedzser-igazgatója. A reklámok a televíziós-hirdetésekhez hasonlóak lesznek maximum 15 másodpercben. A képernyőn, a bejegyzések között, némán fognak megjelenni, de amint a felhasználó ráviszi az egér mutatóját a hirdetésre, átvált teljes képernyőre, és már hangot is fog adni. „A hirdetőkkel úgy működünk együtt, hogy az a lehető legjobb minőségű videó kampányok által a legjobb reklám-tapasztalatokat hozza létre.” – tette hozzá. Ezzel együtt a Facebook egy olyan mérési eszközt is bejelentett, mellyel a hirdetők számára lehetővé válik az, hogy nyilvántartsák, hogy ki és mennyi ideig nézte a videó-hirdetéseket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.