Hirdetés

Facebookos megjelenést kaphat a Twitter



|

Zártkörű tesztelés alatt áll egy jelentős vizuális frissítés.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben világszerte az összes felhasználóhoz elért a Twitter idei kisebb ráncfelvarrása, azonban úgy tűnik a dizájnerek a jövőben a közösségi hálózat komolyabb átalakításán gondolkoznak. A Mashable egyik szerkesztője tegnap véletlenül bekerült az új megjelenést tesztelők közé, így gyorsan megszületett az első leleplező beszámoló.

Hirdetés


Az új megjelenés legfontosabb változtatása, hogy a tweetek nem szimplán vertikálisan jelennek meg, hanem az egyre népszerűbb kártyás módszer alkalmazásával egymás mellé is kerülhetnek. Emellett a betűméretet is nagyobbra vették az illetékesek, így az új dizájn ugyan adott területen a jelenleginél kevesebb információt jelenít meg, ám lazább és olvasmányosabb élményt nyújt. A szellősebb benyomást tovább erősíti, hogy a fejléc háttere és profilkép mérete jelentősen megnőtt.


A Facebookéra hasonlító frissített megjelenést nem kívánta kommentálni a Twitter, amely nem meglepő annak fényében, hogy valószínűleg csak kísérletezésről van szó, a képen látható design széles körben talán soha nem válik elérhetővé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.