Hirdetés

Feladja a küzdelmet a Last.fm



|

Április végétől csak ajánlásokat nyújt a szolgáltatás, vége a saját streamelésnek.

Hirdetés

Kellemetlen hírt kaptak a múlt héten a Last.fm havonta 3,99 dollárt zenestreamelésért fizető ügyfelei, ugyanis 2014. április 28-tól kezdve az teljesen meg fog szűnni. A felhasználók az ingyenes rádióállomásokat továbbra is hallgathatják, a webes felületen marad a Spotify-s lejátszósáv, továbbá természetesen zenei ajánlásokat is nyújt majd az online szolgáltatás.
 

Hirdetés


A Last.fm fizetős ügyfelei természetesen kérhetik az előre kifizetett előfizetési díjuk megtérítését, így anyagi kár senkit sem fog érni. Sajnos tájékoztatásában a vállalat nem részletezte a fizetős zenestreamelő funkcionalitás lekapcsolásának pontos okát, azonban a megfogalmazás alapján valószínűleg nem volt elég bevételük kifizetni a jogdíjakat, így nem tudták tovább halogatni a kaszát.


(Forrás: Neowin, Last.fm)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.