Hirdetés

Fizetős zeneszolgáltatást indít a Youtube?



|

Akár még idén elindulhat az egyelőre rejtélyes újdonság.

Hirdetés

Meglepő információkkal állt elő a Billboard, ugyanis a portál értesülései szerint hamarosan a világ legnépszerűbb videomegosztója valamiféle zeneszolgáltatást fog indítani. Sajnos a beszámolóból nem derült ki, hogy pontosan mire kell gondolni, vagy legalábbis a „videós Spotify” nem túl konkrét leírás.

Hirdetés


A hazánkból nem elérhető Spotify a Deezerhez hasonlóan egy zenestreamelő: előfizetéssel korlátlanul és reklámok nélkül élvezhető a kínálata, míg a nem fizetős ügyfelek a próbaidőszak lejárta után havi 10 órányi anyagot hallgathatnak a segítségével.


A Youtube talán még idén elinduló szolgáltatása elméletileg ugyanezen üzleti modellt követné, ám a The Verge informátorai szerint a nem fizetős ügyfeleknél nem lesz időlimit, a havidíja 9,99 dollárra rúghat. Jó kérdés, hogy a Play Music All Access ügyfelei további díj fizetése nélkül  hozzáférhetnek-e majd, ugyanis a pletyka szerint annak idején a kiadókkal mindkét szolgáltatás sínre tételéről egy füst alatt egyeztek meg a Google illetékesei.


(A kép forrása: Yves Tennevin / Flickr)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.