Hirdetés

Galambok tweeteltek a levegő tisztaságáról



|

Egy párizsi cég közös akciót indított a Twitter brit csapatával.

Hirdetés

A közösségi média érdekes használatát láthattuk az elmúlt napokban, amelynek a részei galambok is voltak. 

Hirdetés

A párizsi, levegőminőség megfigyelésével foglalkozó Plume Labs közös akciót indított a Twitter brit csapatával, és számos galambot láttak el apró felszereléssel, ami a levegő monitorozására alkalmas. 

A galambok és a szenzorok az elmúlt hét folyamán Londonban mérték a légszennyezettséget, és elárulták az értékeket mindenkinek, aki tweetelt a @pigeonair fiókra. 

A Pigeon Air Patrol 10 galambból áll összesen, az ötlet pedig a DigitasLBi marketinges cégtől származik, a London Design Festival alkalmából. 

Érdekes használati módja ez a Twitternek, és a visszajelzések szerint a légszennyezettségről is komoly beszélgetéseket indított - a téma több mint aktuális Londonban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.