Hirdetés

Google: keress pénzt segítségnyújtással!



|

Jól őrzött titok volt a ma leleplezett Helpouts.

Hirdetés

Mindenki nagy meglepetésére a Google ma elindította a Helpouts szolgáltatásának egyelőre csak feliratkozással elérhető zárt bétáját. A megoldás mögötti alapvető elképzelés, hogy bizonyos témákban jártas személyek fizetségért cserébe felajánlhatják a segítségüket a széles publikumnak, így például a súlyukkal küzdők bérelhetnének maguknak fél órára egy „virtuális” személyi edzőt, vagy a vizsga előtt állók egy magántanárt.

Hirdetés


Bizonyos témákban a keresőcég kizárólag ellenőrizhető papírokkal rendelkező szakembereknek fogja megadni a működési engedélyt, hiszen erősen problémás lenne, ha mondjuk az egészségügy kategóriába trollok fészkelhetnék be magukat, vagy kóklerek adnának hasznavehetetlen – sőt: akár potenciálisan életveszélyes – tanácsokat.

A Helpouts szolgáltatásba bekerülni kívánóknak elsőként a Google egyik alkalmazottjával kell lebonyolítaniuk egy interjút, akinek jogában áll különböző szempontok alapján elutasítani a jelentkezéseket. Az ügyfelek számára a keresőcég teljes pénzvisszafizetési garanciát vállal, a tanácsadók pedig a Google Walleten keresztül lesznek kifizetve – miután a Google levonta tőlük a 20 százalékos jutalékot.


A szolgáltatás elméletileg minden modern asztali és mobilos webböngészővel kompatibilis, nem igényel külön kliensprogramot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.