Hirdetés

Google Talk, Twitter - ma minden leállt



|

Nem tudni pontosan, hogy mi lehet az oka, de ma egész nap leállásokkal küzd a Google Talk, a Twitter teljesen megbénult, a Facebook pedig néha belassul. A hiba javításán mindenhol dolgoznak.

Hirdetés

Szépen lassan már magához tért a Google Talk szolgáltatása, de az eddig Twitteren panaszkodók máris pórul jártak, ugyanis a népszerű csiripelő oldal egy furcsa hibaüzenet keretében elszállt. Egészen konkrétan a következő felirat várja az oldalra látogatókat: "Twitter is currently down for <%= reason %>."

Azt egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a hibát, de itt már jelezték, hogy dolgoznak a probléma elhárításán. Mindenközben a Facebook is produkál érdekes lassulásokat, több felhasználó is jelezte, hogy nem jelennek meg a képek, de mi ilyen problémát egyelőre nem tapasztaltunk.

Korábban a G-talk, a Gmail chatelős szolgáltatása állt le többször is, vagy csak részben volt elérhető.  A Google a következőket nyilatkozta a kialakult helyzetről: "Tudunk róla, hogy egy fennálló probléma a Google Talk felhasználók java részét kellemetlenül érinti. A legtöbben képesek elérni a Google Talkot, de különböző hibaüzeneteket látnak, vagy furcsa viselkedést tapasztalnak használat közben".

A Google a mai nap folyamán több rövid közleményt is kiadott, hogy folyamatosan dolgoznak a hiba elhárításán. A hivatalos kommunikáció arra nem tért ki, mi a leállás oka, azonban többen aggodalmukat fejezték ki, hogy a Google Talk "menekültjei" össze fogják omlasztani a twittert - ez a félelem nem volt egészen alaptalan. Az utóbbi egy órában a rendszer nálunk már elérhető, mostanra remélhetőleg az összes felhasználó tudja használni. Köztük a Twitteresek is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.