Hirdetés

Hadjárat a hamis Facebook fiókok ellen



|

Vajon hány civil áldozattal jár majd az új szűrő használata?

Hirdetés

Sokszor látni fura bejegyzéseket Facebook üzenőfalakon, melyekről tudható, hogy nem ismerőseink, hanem robotok ejtették és nem tanácsos megnyitni az általuk ajánlott tartalmat, alkalmazást. Nem csak a biztonsággal van sajnos gond, nemrég a Limited Run nevű cég vonta kétségbe Facebook hirdetésein esett kattintások valódiságát. Most végre történik is valami.

Mark Zuckerberg és csapata – talán épp a Limited Run panasza nyomán – elismerte, hogy viszonylag sok hamis és rosszul besorolt profil van a Facebookon. Eddig is rendelkezett az oldal védelmi mechanizmussal, de most jócskán tuningolnak is rajta, hogy ne csak a hirdetésre érkező kattintások ötöde legyen valódinak minősíthető, így lépnek fel az üzletet rontó hamis kattintásokkal és profilokkal szemben. Csak remélhetjük, hogy ártatlanok nem esnek áldozatul, további számok, részletek a Computerworld.hu cikkében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.