Hirdetés

Hamarosan veled is szembe jönnek az Apple járművei



|

Augusztusban már Franciaország és Svédország útjain lesznek az Apple Maps autói.

Hirdetés

Az Apple járművei már több országban is utcaszinten gyűjtik be a térképadatokat. Augusztusban már Franciaország és Svédország útjain is ott lesznek (valamint Nagy-Britanniában és Írországban), tehát Európát is egyre aktívabban méri fel az almás vállalat. 

Hirdetés

Amerikában persze még aktívabb a cég, ott már augusztusra 30 államon vezettek át az Apple kamerás autói. 

Júniusban az Apple megerősítette, hogy azért küldte szét a világban a járműveit, hogy az Apple Maps térképszolgáltatását továbbfejlessze. Minden bizonnyal a Google Maps Street View funkciója is kap egy riválist hamarosan. 

 

 

Az Apple Maps autói a nagyobb városok sűrűn lakott részein a boltokat és üzleteket is fotózzák, és lecserélik a külső forrásoktól származó fotóikat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.