Hirdetés

Hatásvadász videóval kampányol a YouTube-on Obama



|

Az amerikai elnök hollywoodi eszközökkel igyekszik a választásra. Ráadásul mindezt egy online videó segítségével, amely The Road We've Traveled címmel fut a YouTube oldalán. Kb. 354 ezer dollárba került.

Hirdetés

Láttuk már játékban is nemrég az amerikai elnököt, de a választás előtt már nem a paródiák idejét éljük. Amolyan online kampányfilm formájában támad az Obama újraválasztását segítő bázis, amely nemrég került fel a világhálóra.

Nem is tűnik elsőre olyan nagy dolognak, de elég komoly stáb áll mögötte ahhoz képest, hogy kifejezetten viral terjesztésre szánt videóról van szó: az "An Inconvenient Truth" rendezőjeként ismert Oscar-díjas Davis Guggenheim rendezte, Tom Hanks bársonyos hangja mondja el az üzenetet, rengeteg interjúval színesítik, és a The Road We’ve Traveled címen fut 17 percben, kb. 345 ezer dolláros költségvetéssel a háta mögött.



Hollywood megint szereti Obamát, ez már szinte biztos, de ilyen drága és hatásvadász online kampányt sem látunk gyakran. Az már személyes gondolkodás kérdése, hogy kinek hogy tetszik a tartalom, de ez a kőkemény online nyomulás mindenképpen figyelmet érdemel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.