Hirdetés

Heteken belül tőzsdére megy a Box



|

A fájlmegosztó papírjait eredetileg áprilisban akarták piacra dobni.

Hirdetés

A Quartz beszámolója szerint „a következő hetekben” tőzsdére léphet a Box. Az online fájlmegosztó és tárhelyszolgáltatás IPO-ja (Initial Public Offering, nyilvános kibocsátás, a szerk.) régóta esedékes.

Hirdetés

A weboldal egy, „a vállalat terveit jól ismerő forrásra” hivatkozva azt írja, hogy a Los Altos-i székhelyű cég részvénykibocsátásának előkészítése „az előzetes tervek szerint folyik” – annak ellenére is, hogy az elmúlt hónapokban jelentősen lanyhult a technológiai cégek papírjai iránti érdeklődés.

Az USA tőzsdei felügyeletéhez márciusban benyújtott papírok tanúsága szerint a Box vezetői azt remélik, hogy az IPO-val legalább 250 millió dollárt kereshet a cég. Eredetileg áprilisban akarták piacra dobni a papírokat, de végül a kedvezőtlen tőzsdei klíma miatt elhalasztották a kibocsátást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.