Hirdetés

Hírolvasóval újít a Facebook



|

A Reader állítólag a felhasználók és a kiadók anyagait gyűjtené össze egy új külső alá.

Hirdetés

Korábban hallhattunk már arról, hogy a Facebook valamilyen hírolvasón dolgozik, ez azonban eddig elég valószínűtlennek tűnt. A The Wall Street Jorunal most biztos forrásból tudni véli, hogy mégis ez a helyzet. A közösségi oldal állítólag egy Reader nevű hírtovábbító szolgáltatáson ügyködik, amely a facebookos felhasználóktól és más kiadóktól gyűjtene egybe anyagokat egy új, külsőleg kifejezetten mobil eszközökre szabott köntösbe. 

Az ötleten ha minden igaz, már több mint egy éve dolgoznak, a megvalósítás pedig a Flipboardot idézi, amely egy népszerű hírolvasó app, ami több forrásból gyűjti a tartalmait. Míg a Facebook hivatalosan nem reagált minderre, a The WSJ szerint nem tudni, hogy egyáltalán elstartol-e a szolgáltatás. Mindenesetre a cél az, hogy a közösségi hálón alakuló új felhasználói igényeket szolgálják ki vele. 

Az új elképzelés azért is lehet fontos a későbbiekben, mert manapság egyre többször osztják meg az emberek az érdekes híreiket a Twitteren vagy a Facebookon. A Facebook most abban segítene, hogy ezek a tartalmak könnyebben célba találjanak. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.