Hirdetés

Hogyan ellenőrizd Facebook-profilodat?



|

Sokan tudtukon kívül több információt osztanak meg magukról, mint valójában szeretnének.

Hirdetés

A közösségi oldalakat alapvetően jó ötletnek tartom, a Facebooknak is rendszeres használója vagyok. Hangulatjelentéseket írok, linkeket osztok meg, fotókat pakolok fel a legutóbbi buliról – de ezeket csak a barátaimnak szánom, nem hiányzik, hogy az egész világ tudjon róla. Eleinte kínosan ügyeltem a személyes adataim védelmére, viszont időközben annyiszor változtak a privacy beállítások, hogy képtelen voltam követni őket. Jó hír, hogy nem kell minden beállítást egyenként végignézni, vajon ki és mit lát a profilunkból. A Reclaim Privacy-nek köszönhetően ennek ellenőrzése csak néhány kattintás.

 

 


 

 

A Reclaim Privacy weboldalára ellátogatva egy szürke, ”Scan for Privacy” feliratú gombot találunk. A gombot tegyük a könyvjelzők közé, majd miután ez megtörtént, látogassunk el a Facebook-profilunkra. A belépést követően menjünk a privacy beállításokhoz, majd egyszerűen nyomjuk meg a könyvjelzők közé tett linket. A vizsgálat pár másodperc alatt lefut: ha mindenhol zöldet jelez, akkor megnyugodhatunk, a sárga illetve piros riasztásokat viszont mindenképpen érdemes megvizsgálni.

 

 


 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.