Hirdetés

Hogyan nézzük meg a Facebookon lájkolt üzletek címét?



|

A Like Map a Google Maps segítségével képes keresni.

Hirdetés

A közösségi oldalak nagy előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen információt el lehet juttatni az emberek tömegéhez. Természetesen ehhez a legjobb hely a Facebook, az egyetlen tartalom pedig nem a tükör előtt ellőtt selfie lehet. A Facebook nagyon jó terep lehet például egy-egy üzlet népszerűsítéséhez, amely fizikai bolttal és elérhetőséggel is rendelkezik. 

Hirdetés

Ezeket ugyanakkor közvetlenül a Facebookon nem tudjuk olyan könnyen megtalálni. Ebben segít nekünk a Like Map nevű webes app, amely a Google Maps API-ját használva kikeres nekünk minden egyes céget a térképen, amit csak belájkoltunk a Facebookon. A Like Mappel a nekünk tetsző üzletekből gyorsan egy cégkatalógust gyárthatunk, és ha kedvünk van, újabb helyeket is felfedezhetünk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.