Hirdetés

Így kereshet egy gyerek biztonságosan a neten



|

A Thinga az általános iskolások számára segíti a biztonságos keresést.

Hirdetés

Minden nyelven kihívás, hogy a gyerekek szabadon, de azért biztonságosan böngészhessenek a neten, a számukra érzékeny tartalmak szűrése mellett. Most van egy új oldal, ami ha nem is minden nyelven, de segít a kérdésben. 

Hirdetés

A Thinga egy gyerekbarát keresőmotor, amely a gyerekek kereséseit a szolgáltatás saját tartalomkönyvtárán futtatja át, valamint az engedélyezett oldalak listáján és az adatvédelemre fokozottan ügyelő DuckDuckGón. 

A Thinga ötlete egy olyan szakértőtől származik, aki korábban a Yahoo Kids gyerekekre koncentráló projektjén dolgozott. 

A szolgáltatást az általános iskolás korú gyerekeknek találták ki, és szekciók is vannak (mint például videó vagy állatok), ha valaki nem konkrét dolgot keres. 

A kereső szülői felügyelethez alkalmas eszközöket is biztosít. Egyelőre csak a weben keresztül érhető el, de már tervbe vették a natív mobilos appok készítését is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.