Hirdetés

Így kereshetsz pénzt a közösségi oldalakon



|

A Bonzo Me és a Bubblews a reklámbevételei nagy részét a felhasználóknak adja.

Hirdetés

Két újabb közösségi oldal szeretné alaposan megszorongatni a Facebookot és a Twittert, mindehhez pedig pénzt akarnak osztani a felhasználóknak azért, hogy az oldalukon lógnak. A Bonzo Me és a Bubblews egyaránt felforgathatják a közösségi hálózatok piacát. 

Hirdetés

A Bonzo Me a reklámbevételek akár 80 százalékát is szétosztja a felhasználók között, cserébe a népszerű bejegyzésekért. Bár még csak párezer felhasználója van, már most 30 000 dollárt osztott szét közöttük. Az alapítója szerint ez elképzelés nagy lehetőség, főleg annak fényében, hogy a Facebook semmit nem ad a gigantikus reklámbevételeiből a tartalmat biztosító embereknek. 

A Bubblews kicsit tovább megy, és vizsgálja a bejegyzések kattintásait, valamint az online aktivitást és a hosszúságot is (ez utóbbival szűrve az idegesítő egysoros, semmitmondó üzeneteket, amelyek egyre jobban szaporodnak mindenhol). A Bubblews azt mondja, senki ne számítson arra, hogy felmondhat a munkahelyén, de legalább annyit el akarnak érni, hogy a felhasználók ne érezzék kihasználva magukat. 

A sikerük a jövő zenéje, ahogyan igaz ez a Facebookra és a Twitterre is. Elvégre anno a MySpace-ről sem gondolta senki, hogy egyszer eltűnik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.