Hirdetés

Így követ minket a Twitter



|

Személyre szabott hirdetések érkeznek a Twitterre, egyelőre csak Amerikában.

Hirdetés

A Twitter hamarosan olyan hirdetéseket dob fel nekünk, amelyek a korábban böngészett weboldalainkkal kapcsolatosak. Az új típusú hirdetésekkel egyelőre csak az amerikai felhasználóknak kell számolniuk. A hirdetők a fizetett üzeneteket a böngészők sütijeinek és az e-mailes adatbázisoknak köszönhetően tudják majd szétküldeni

A mikroblog azt ígéri, hogy nem látunk majd több reklámot, viszont amik lesznek, azok jobbá válnak. A digitális hirdetésben igen népszerűnek számít egyébként a személyre szabott hirdetés, ami a böngésző előzményein alapul. A Facebook megoldása például lehetővé teszi, hogy a hirdetők egyenesen a felhasználók hírfolyamába írjanak. 

Bár a Twitter igyekszik mindenkit megnyugtatni, hogy nem figyel a nagy testvér, ennek ellenére mégis félelmet válthat ki egyesekben, hogy mindig megfigyelnek minket, ha a weben vagyunk. A Twitteren szerencsére lehetőség lesz kikapcsolni az effajta hirdetéseket a Fiókbeállításoknál, és a böngészők Do Not Track funkciója is segíthet. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.