Hirdetés

Így takarj ki bármit egy YouTube-videóban



|

A YouTube-on mostantól mozgó objektumokat is ki lehet takarni.

Hirdetés

A YouTube a folyamatos fejlesztések jegyében egy testre szabott eszközzel jelentkezett. 

Hirdetés

Ennek hála a felhasználók bármilyen objektumot ki tudnak takarni a videóikban. A videomegosztó ezt már lehetővé tette 2012-ben is az emberek arcával kapcsolatban. 

A felújított eszköz azonban mostantól kezdve a mozgásban lévő tárgyakat és egyéb objektumokat is képes elhomályosítani, a videó egésze alatt. 

Mindehhez csupán annyit kell tenni, hogy egy dobozt kell rajzolni a kitakarni kívánt elem fölé. Ennek a mérete alakítható, és persze rögzíthető is. 

A kész, szerkesztett videó azután az eredeti verzióval együtt menthető. 

A YouTube reményei szerint az emberek bizalmas adatok védelmére (rendszám, igazolvány, stb.) használják majd ezt a lehetőséget, illetve az emberek személyazonosságának a védelmére például interjúk vagy jelentések során. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.