Hirdetés

Így töltsön fel rengeteg fotót a Google+-ba



|

A szolgáltatás friss segédprogramjával nem probléma a tömeges biztonsági mentés.

Hirdetés

A Google Operating System blog beszámolója alapján a napokban végre egyszerűvé vált Windowsos és Mac OS X-es számítógépekről nagy mennyiségű fotót feltölteni a Google+ szolgáltatásba, ugyanis a keresőcég kiadta a „Google+ Auto Backup” névre keresztelt szoftverét. Ugyan technikailag egy teljesen önálló alkalmazásról van szó, ám meglepő módon csak az asztali Picasa szoftverrel együtt lehet installálni.

Hirdetés


A Google+ Auto Backup használata rendkívül egyszerű: a telepítése után meg kell adni a felhasználói fiókunk nevét és jelszavát, be kell állítani a menteni kívánt mappákat és eszközöket, ezután pedig automatikusan feltöltésre kerül minden képfájl a közösségi szolgáltatásba.



A magyar nyelven is használható programmal feltöltött fotók automatikusan nem lesznek láthatóak senki számára, az esetleges megosztásukat manuálisan kell elintézni. A Picasa legfrissebb változatának telepítőkészlete ide kattintva érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.