Hirdetés

Íme a Twitter legmenőbb GIF-jei



|

A GIF Hell begyűjti és listázza a legnépszerűbb GIF képeket a Twitterről.

Hirdetés

Mindenkinél eljön az idő, amikor valamiért megtetszik neki egy GIF kép, majd később már keresni kezdi a különféle mozgóképeket. Sokan a rabjaivá is válnak ennek az időtöltésnek. A GIF-ek között vannak szórakoztató, lenyűgöző és drámai darabok is, amelyekből rengeteg kerül ki persze a Twitterre is, hiszen az egyik legnépszerűbb közösségi szolgáltatás. 

Hirdetés

A GIF Hell egy olyan új oldal, ami begyűjti és kilistázza az összes olyan GIF-et a Twitterről, amely éppen népszerű. Mivel a tévé és a mikroblog mára szinte egybeforrtak, ezért egy tévéadást követően elég biztos, hogy az adott műsor friss epizódját is megtaláljuk, néhány másodpercbe sűrítve. 

A képek mellett statisztikákat is találunk az oldalon, és válthatunk a legtöbbet tweetelt és a jelenleg népszerű elemek között. A böngészéskor nem árt vigyázni, akad ugyanis rendesen olyan GIF is a listában, amelyet nem feltétlen jó, ha mások előtt nézegetünk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.