Hirdetés

Instagram-klónon dolgozik a Facebook



|

Sajtóértesülések szerint hamarosan új képszűrőket vezet be a Facebook. Nem tudták felvásárolni az Instagramot, így elkészítik a mását.

Hirdetés

A New York Times Bits értesülései szerint a Facebook a hivatalos mobil klienseit hamarosan egy tucat új képszűrővel szereli majd fel, amelyekkel a felhasználók Instagam-szerű fényképeket tölthetnek fel a közösségi oldalra. Mark Zuckerberg vállalata mindezt korábban a népszerű iPhone-es megoldás felvásárlásával próbálta megoldani, ami végül meghiúsult, így ha a sajtóértesülések igazak, akkor a másik úton próbálják áthidalni a problémát: elkészítik annak a mását.

 



Habár jó néhány szűrő már készen áll a használatra,  egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor fogják bevezetni az új funkciót. A mérnököket és a művészeket Mark Zuckerberg ugyanis a Bits értesülései szerint arra akarja rávenni, hogy "az új termék megjelenése előtt még több filtert készítsenek el". A Facebook ugyanis eddig nem látott szűröket is be akar vezetni, hogy így terelje el a felhasználók figyelmét a jelenleg piacon lévő mobilos fotó alkalmazásoktól.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.