Hirdetés

Iskolás korba ért a Twitter



|

Ma hat éve indult útnak az első üzenet.

Hirdetés

2006. március 21-én küldte Jack Dorsey az első üzenetet a Twitteren, azaz ma hat éves a csiripelőgép.

 

Szemtelenül fiatal kora ellenére – az IT ikonok már csak ilyenek – a Twitter mára egyértelműen az egyéntől a tömegek felé irányuló kommunikáció éllovasa. Népszerűségét némiképpen megtépázta a Facebook sikere, de így is a legnépszerűbb üzenetküldő rendszer, 500 millió felhasználóval, köztük rengeteg hírességgel.

 

 

 

Pedig szerényen, egy másodrangú projektként indult az oldal, az Odeo podcast cég kezdeményezéseként. Habár egyből megmutatkozott rá az igény, de az első években bizony gyakori rendszerleállásokkal küzdhettek a felhasználók. Ez persze már rég a múlté, mára twitterezni sima ügy, már csak az a kérdés, hogy melyik IT óriás akarja előbb megszerezni magának.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.