Hirdetés

Jöhetnek a hirdetések az Instagramon



|

Az Instagram felhasználóinak száma átlépte a 150 milliót. Már tárgyalnak a potenciális hirdetőkkel.

Hirdetés

Az Instagram hétfőn jelentette be, hogy regisztrált felhasználóik száma átlépte a 150 milliót. Emily White, a cég ügyvezető igazgatója a Wall Street Journalnak nyilatkozva elmondta: egy éven belül elkezdik a hirdetési felületek értékesítését.

A Facebook illetékesei már korábban megerősítették, komolyan törik a fejüket, hogyan válthatnák bevételre az Instagram folyamatosan növekvő népszerűségét. A közösségi oldal tavaly vásárolta fel a fényképmegosztót – az akvizíció óta több mint 100 millióval nőtt a felhasználók száma.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor indulhat a reklámozás az Instagramon, de a Journal cikkírója szerint White már felvette a kapcsolatot a potenciális hirdetőkkel: köztük a Forddal, a Williams-Sonomával és a Coca-Colával is.

Hirdetés

A hírek szerint a cég a közelmúltban új alkalmazottakat vett fel, négy munkatársuknak kizárólag az lesz a feladata, hogy tartsák a kapcsolatot a márkákkal. „Hosszabb távon mindenképpen pénzt akarunk keresni” – hangsúlyozta az ügyvezető igazgató.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.