Hirdetés

Jönnek a facebookos játékok



|

A Facebook már a fejlesztőkkel tárgyal a játékaik kiadásáról.

Hirdetés

A legújabb hírek szerint a Facebook a játékiparba is szeretne betörni, mint kiadó, természetesen. A közösségi oldal már most tárgyal néhány mobilos játékfejlesztővel arról, hogy a nevük alatt jelentetnék meg a játékaikat. A bevételt a Facebook hirdetési rendszere hozná, amelyből egy bizonyos részt átengednének a fejlesztők számára. 

Magát a játékot a fejlesztők készítik el az együttműködés során, míg a kiadók feladata az, hogy segítsenek ezt eladni, értékesíteni. Ez nem csak a jelenlegi helyzetben lenne így, általánosságban is ez a felállás. A Facebooknak a játékiparban olyan nagy kiadókkal kellene megküzdenie, mint például az Electronic Arts vagy az Activision. 

A Facebook állítólag a kicsi, független fejlesztőket kereste meg az ötletével, hiszen talán pont ők szorulnak rá legjobban a segítségre ebben a kiélezett piaci helyzetben - a nagy kiadók mellett szinte esélytelen labdába rúgniuk. Míg a fejlesztők terméke eljutna a nagyközönséghez, addig a közösségi oldal is jól jár, hiszen érdeklődés esetén dőlhet a pénz hozzájuk. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.