Hirdetés

Kártyapakli a barátaink Facebook profiljából



|

A Facebook őrületet mindenki másként próbálja meglovagolni, így most akár kártyapaklit is készíttethetünk a barátaink profilja alapján.

Hirdetés

Idióta ajándékokból tele a padlás, de lám, mégis itt egy újabb, ami egyúttal a Facebookhoz is kapcsolódik. Aki szeret römizni, vagy pókerezni, és mellette még a Facebookot is nagyon bírja, az feltételezhetően szívesen meghüvelykujjazza azt a kezdeményezést, melyben saját barátainkat varázsolhatjuk a pakli lapjaira, és így nyomhatunk le tetszőleges mennyiségű partit.

Alapvető buktatója a dolognak, hogy kell rendelkeznünk legalább 54 ismerőssel ahhoz, hogy legyen értelme a dolognak, hiszen ennyi lap van egy pakliban. A kiválasztást és a megrendelést a gyártó cég saját alkalmazásával lehet elvégezni, de ők kikötik, hogy a termék esetében nem él a 30 napos pénz visszafizetési garancia, mivel nem tudnak mit kezdeni azzal, ha a vevő menet közben kitalálja, hogy valakit mégsem szeretett volna a lapok között látni. A pakli ára 18,60 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.