Hirdetés

Kémbiztos kommunikációt ígér a Mega



|

Üzenetküldővel és e-mail szolgáltatással bővül a háttértár.

Hirdetés

Röviddel a rendkívül biztonságosnak mondott online háttértárának elindítása után Kim Dotcom közölte, hogy az állományok tárolása csak a Mega első funkcionalitása, a jövőben meglehetősen széles spektrumú internetes birodalommá szeretné avanzsálni a csúnya véget ért Megaupload utódját.


A TorrentFreak beszámolója alapján ennek nemsokára látszata is lesz: a tervek szerint 4-6 héten belül elsőként a Mega azonnali üzenetküldője indulhat be, majd 6-9 hónapon belül már e-mail szolgáltatás is a felhasználók rendelkezésére állhat. Mindkettő esetében az adatbiztonságon van a hangsúly, a fejlesztők még a kifejezetten kémkedésre szakosodott hivatalok által is dekódolhatatlan titkosítással kívánják megoldani a kommunikációt.


Ettől függetlenül aki nem bízná rá Dotcomra a csevegésének titkosítását, annak érdemes lesz a jövőben kipróbálnia a The Pirate Bay egyik társalapítója által is fejlesztett Heml.is alkalmazást, amely pár nappal ezelőtti bejelentése óta a csapatnak sikerült összeszednie a kért anyagi támogatást, így sínen van a projekt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.