Hirdetés

Képernyőzárat vett a Twitter



|

Nem tudni, hogy mennyit fizetett a Coverért a Twitter.

Hirdetés

A Twitter felvásárolta a Cover nevű androidos alkalmazást, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy testre szabható zárolt képernyőt állítsanak be a készülékeikre. A mindössze októberben elindult Cover hamar nagy siker lett, ugyanis több százezer felhasználót csábított el az, hogy a leggyakrabban használt appok és az éppen aktuális környezet alapján tudnak képernyőzárat beállítani. 

Hirdetés

Az alapötlet egyébként már eleve a befektetők keresése volt, ami már tavaly teljesült is. Mire a szolgáltatás elindult, több irányból, de 1,7 millió dollárnyi befektetés érkezett hozzájuk. Az app egyelőre marad a Google Play áruházában, de azt nem tudni, hogy meddig. A fejlesztők most valami még jobb dolgot ígértek, a Twitterrel kapcsolatban. 

Azt pontosan nem tudni, hogy mennyiért vette meg a Covert a Twitter, és mire kell nekik. A mikroblog részvényesei mindenesetre szeretnék bővíteni a mobilos jelenlétüket, így mindenképp van logika az app felvásárlása mögött. A hír miatt a Twitter részvényei 0,4 százalékkal emelkedtek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.