Hirdetés

Keresik az év informatikai újságíróját



|

Az NJSZT, az IVSZ és az Infotér közösen hirdették meg a 2016-os díjat.

Hirdetés

2016-ban is keresik az év informatikai újságíróját - a díjat a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT), az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) és az Informatika a Társadalomért Egyesület (Infotér) közösen hirdette meg. 

Hirdetés

A befutó egy olyan újságíró lehet, aki akár nyomtatott, akár elektronikus formában működve, az infokommunikációs technológia adta lehetőségek széles körű kiaknázására ösztönöz, illetve átfogó képet ad az életminőséget befolyásoló fejlődésről, valamint figyelmeztet az újabb lehetőségekkel járó veszélyekre és a modern infokommunikáció mindennapokra gyakorolt hatásaira. 

A díjat 2016. november 29-én, az NJSZT által rendezett, 10. Digitális Esélyegyenlőség konferencián adják át.

Az újságírók maguk is pályázhatnak, de október 7-ig jelölhetik őket az újságírók szervezetei, szakmai egyesületek, szerkesztőségek, a díj alapítói, korábbi díjazottak, valamint az olvasók, nézők és hallgatók is. 

A díjazásnál több szempontot - például népszerűsítő hatás, szakszerűség, hitelesség - is mérlegel a bírálóbizottság, amelynek a tagjai között a PC World főszerkesztője, Molnár József is ott van. Molnár József 2015-ben elnyerte az év informatikai újságírója és az év információbiztonsági újságírója címet is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.