Hirdetés

Késnek a Facebook videós hirdetései



|

A közösségi oldal attól tart, hogy a felhasználóknál ez most kiverné a biztosítékot.

Hirdetés

A korábbi elképzelések szerint a Facebookon valamikor idén ősszel debütáltak volna a videós hirdetések, azonban a közösségi oldal most úgy döntött, elhalasztja ezek bevezetését. Az AllThingsD forrásai azt beszélik, hogy a késés hátterében az áll, hogy a Facebook nem akarja teljesen kiverni a biztosítékot a felhasználóknál, akik az elmúlt időben már így is épp elég feldúltak voltak a közösségi oldal újításai miatt. 

Hirdetés

A Facebook ezért most azon ügyködik, hogy jobb formában indítsa el a videós anyagokat. Jelenleg azt figyelik, hogyan viszonyulnak a felhasználók az oldalon most megtalálható videókhoz, és ebből igyekeznek következtetni, mit szólnának a reklámok bizonyos formákban való terjesztéséhez. 

Egyelőre csak azt tudni, hogy amikor egy videós reklám megjelenik, a lejátszása elkerülhetetlen, automatikusan elindul. Hangja viszont nem lesz, csak ha rá is kattintunk a képre, és maximum 15 másodperces lehet egy. Állítólag a videohirdetések egy nap 2 millió dollárt hoznak majd a Facebooknak, és a magas árak ellenére nagyon sok érdeklődő van. 

 

Fotó: ihubmedia.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.