Hirdetés

Kövesd a télapót a Google-lel



|

Megújult a Santa Tracker, amely 2015-ben is izgalmas.

Hirdetés

Mint minden évben, idén is frissítette a Google a télapó követésére szakosodott Santa Tracker szolgáltatását, valamint az ehhez kapcsolódó androidos appot is. 

Hirdetés

Sok új lehetőség van, a télapó faluja például tele lett szép új illusztrációkkal, játékokkal és tartalmakkal. Lehet színezni, tanulni, öltöztetni a manókat. 

Van egy színes térkép is, ami segít a gyerekeknek megérteni a különböző ünnepi szokásokat szerte a Földön. Akad továbbá egy érdekes játék is, ami pedig a programozás alapjait igyekszik megtanítani a kisebbeknek. 

A Santra Tracker asztali gépen és androidos eszközökön keresztül is elérhető. Ahogyan közeledünk a karácsonyhoz, egyre több dolog jelenik majd meg az oldalon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.