Hirdetés

Közösségi hálózat indult a kakáló embereknek



|

A Pooductive gondoskodik róla, hogy ne unatkozzunk a WC-n.

Hirdetés

A közösségi hálózat és a csevegőprogram gyakran már egy és ugyanaz, és közös ezekben, hogy gyakorlatilag bárki megtalálhatja a neki tetszőt. Már a WC-re is van megfelelő. 

Hirdetés

A Pooductive nevű üzenetküldő úgy kreál egy mini közösségi hálózatot, hogy kifejezetten azokat célozza meg, akik a hosszabb ideig tartó elfoglaltságot űzik a mellékhelyiségben. Ők tudnak egymással beszélgetni. 

Két diák hozta össze az appot, ami iPhone-ra tölthető le egyelőre, ingyenesen. Kickstarter-projektként ugyan megbuktak, de most elindultak, és egy-egy, valamint csoportos chatet is lehetővé tesznek, helyalapon. 

Nem csak a közeli emberekkel lehet viszont chatelni, hanem a más városokban, országokban WC-re ragadt illetőkkel is. 

A fejlesztők komoly problémának tekintik, hogy a folyamat közben sokan unatkoznak - ez az app pedig áthidalhatja ezt a nagy gondot, sőt, varázslatos helyet teremt az eszmecserére... 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.