Hirdetés

Közösségi hírhálózat - ön is lehet szerkesztő!



|

Helyi szinteken önállóan szerveződő hírportálokból közösségi hírhálózatot kezdett el szervezni a Minálunk.hu. Szerkessze ön is településének saját weboldalát!

Hirdetés

A Minálunk.hu arra az igényre alapoz, hogy az emberek nem kizárólag csak a nagy internetes portálok országos és nemzetközi híreire kíváncsiak, hanem bizony aktívan érdeklődnek szűkebben vett lakóhelyük, településeik történései, hírei, közelgő eseményei iránt. Ráadásul rengeteg olyan lokálpatrióta van, aki a településének szeretetéből és ismeretéből táplálkozva szerkeszt helyi lapot, feláldozva idejét, pénzét is. Egy kisebb településen pedig legalább annyira fontosak, és érdekesek a helyi hírek és események, mint egy nagyvárosban. Jó példa erre a számos vidéki kistelepülési online vagy nyomtatott lap, amelyet vagy saját pénzből, vagy támogatásokból finanszíroznak a szerzők.

 

Azonban egy minőségi, egyedi szolgáltatásokat nyújtó, multimédiás portál felépítése, karbantartása rendkívül költséges, sok esetben drágább is, vagy nehezebben finanszírozható, mint egy kis példányszámú  kiadvány elkészítése, nem is beszélve a szükséges szakértelemről, szakember hiányáról. A Minálunk.hu portálrendszerében ezzel szemben már minden egyes magyarországi településnek (és budapesti kerületnek) elkészült a multimédiás hírportálja! Az egyes felületeken publikálhatók hírek, információk, képtárak, videók, a tartalmak tetszőleges rovatokba rendezhetők, sőt a szerkesztőség munkatársai számára is szabályozhatók a jogosultságok. Nincs más hátra, mint településenként megtalálni azokat az embereket, akik örömmel lennének szerkesztői településük hírportáljának.

 

 

A lehetőséggel bárki szabadon élhet, ha más vállalkozó még nem szerződött a munkára adott településen, ugyanis a „településenként egy portál” elvet a Minálunk.hu szerkesztői betartják. A vállalkozó szelleműek nem csak egy híroldal használatának a lehetőségét szerzik meg, hanem a portálhoz kapcsolt, helyi szinten jól eladható (és folyamatosan fejlesztett) szolgáltatások értékesítési jogát is, a hirdetési felületek bérbeadásának joga mellett. A szerkesztőknek így esélyük van arra, hogy munkájukból teljes megélhetést biztosítsanak maguknak, illetve szerencsés esetben másoknak is.

Mindez nem kerül sokba, ugyanis befektetés nélkül használható a rendszer. Azoknak pedig, akik pedig hosszabb távra is szeretnék biztosítani maguk számára a portál használatának lehetőségét, alkalmuk nyílik egy franchise-szerződés megkötésére. Az induló „csomag” nagysága, amit a leendő szerkesztők kapnak, nem elhanyagolható. Nem kell foglalkozni honlapfejlesztéssel, tárhelybérléssel, keresőmotor-optimalizációval és egyéb reklámozással, hiszen ezt mind készen kapják a Minálunk.hu rendszertől. Ezen túlmenően a rendszer fejlesztői átadják a saját településükön indított portál szerkesztése (www.minalunk.hu/Budaors) közben szerzett tapasztalataikat, kész médiaajánlatokat, szolgáltatásismertetőket, és szerződésmintákat is.

 

A rendszer működéséről és a pályázásról a www.minalunk.hu/helyiportal oldalon lehet bővebben olvasni.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.