Hirdetés

"Lájkolva" adományozhatsz



|

A Samsung adományoz, a Facebook látogató szerkeszt és jótékonykodik.

Hirdetés

A Samsung Electronics Magyar Zrt. 45 darab fényképezőgépet és 6 darab netbookot adott a magyarországi SOS Gyermekfalvaknak, ám a jótékonysági akció tovább folytatódik, amiből a Facebook felhasználók (mint zsűritagok) is kivehetik a részüket. Az említett eszközök segítségével ugyanis az ott lakó gyermekek saját életüket örökítik meg, a legjobb fotók pedig a Samsung Electronics Magyarország Facebook oldalára kerültek fel (a képeket a Facebook felhasználók itt tekinthetik meg).



A segítő szándékú felhasználóknak nincs más dolguk, mint az általuk legjobbnak ítélt képet vagy képeket -- facebookos nyelvezettel élve --  "lájkolniuk" kell*. A legtöbb szavazatot kapott képek abba a 2011-es anyák napi anyák napi könyvbe fognak bekerülni, mely a hivatásos fotóművészek munkáit jeleníti meg a falvak életéről. A könyv eladásából származó pénzbevétel a gyermekfalvaké lesz. A szavazatokat november 14-ig lehet leadni.

*
: a "Like" feltétele, hogy csatlakozzunk az adott csoporthoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.