Hirdetés

Lassított felvételt mindenkinek!



|

Új funkció élesedett a Youtube videoszerkesztőjében.

Hirdetés

A lassított felvételek nagyjából egy évszázada rendkívül népszerűek a filmnézők körében, bár természetesen a szórakoztatóipari felhasználás mellett különféle kísérletek során is kiválóan használható. Az effekt töretlen népszerűségét meglovagolva a Youtube nemrégiben elérhetővé tette a webes videoszerkesztőjében, így érdemes mindenkinek jó előre felkészülnie a slow-mo cicák támadására.


Természetesen normál sebességgel rögzített felvételek esetében közel sem lesz kiváló a végeredmény, hiszen a Youtube szerkesztője a képkockák sokszorozásával és összemosásával utólagosan lassítja a felvételeket, ám lenti illusztráció alapján egész jól működik a rendszer. A kiváló minőségű slow motion esetében alapvetően magasabb képkockaszámmal veszik a jelenetet, mint amivel végül lejátsszák.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.